Gebit laten maken Nijmegen

Gebit laten maken Nijmegen

Wilt u een gebit laten maken in Nijmegen of omgeving? Nauwkeurigheid en zorgvuldigheid is hierbij zeer belangrijk. Daarom kunt u rekenen op tandtechnisch laboratorium De Gebittenmaker. Tijdens alle stappen in het productieproces werken onze ervaren medewerkers zeer zorgvuldig en zijn zij altijd alert. Om een product passend product te ontwikkelen, maken wij standaard altijd een controlemodel. Wij werken met moderne apparatuur en ook onze werkwijze heeft ons een ISO-certificering opgeleverd. Een gebit laten maken in Nijmegen, dat doet u dus bij ons! Onder supervisie van een tandarts maken wij uw gebitsprothese. Wij houden ons daarnaast bezig met gipswerk, kroon- en brugwerk en framewerk. Tevens kunt u bij ons terecht voor diverse reparaties, vaak is uw gebit al klaar terwijl u wacht!

Gebit laten maken NijmegenNeem contact met ons op

Heeft u al een gebitsprothese en wilt u uw gebit laten maken, omdat er bijvoorbeeld een tand is afgebroken of een barst in zit? U kunt bij de Gebittenmaker terecht voor diverse reparaties. De reparatie neemt slechts een dag in beslag en dit wordt door de meeste zorgverzekeraars voor 100% vergoed. Wij staan dagelijks voor u klaar en zijn in het weekend bereikbaar voor spoedgevallen. U kunt rechtstreeks bij ons terecht, maar ook met een doorverwijzing van uw eigen tandarts. Wilt u een gebit
laten maken in Nijmegen? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier, wij beantwoorden uw vragen graag. Tevens kunt u ons bellen voor meer informatie of om een afspraak te maken.

   Gebitsprothese     Gebitsprothese laten maken     Contact opnemen